top of page

Lessen Kerstvakantie

De komende weken gaan bijna alle lessen door!!!!!

Uitzonderingslessen:

zondag 25 december komt te vervallen

woensdag 28 december een les met volwassen en kinderen. Leonie geeft de kinderen les. We sluiten deze les meestal af met wat drinken bij Nieuw Westert. Zo gezellig ;-)

zaterdag 31 december graag vooraf melden of je komt

zondag 1 januari Sportief het nieuwe jaar inluiden!!! Ieder jaar doen we een nieuwjaarsgoodcamp. Deze start om 11:00 uur op het strand vanaf strandtent 'de Schelp' Egmond aan Zee. De laatste twee jaren hebben we na de training ook een duik in de zee genomen. (optioneel) Heerlijk verfrissend. Bert traint de volwassenen en ik doe iets leuks met de kinderen. Na de duik drinken we vaak nog wat bij de strandtent. Deze les geldt als gewone les. Partners en familieleden zijn ook welkom. Kinderen zijn natuurlijk zoals altijd gratis. Meld je aan als je hier aan mee wilt doen. Bij minimaal 10 volwassenen gaat dit door.

woensdag 4 januari Wederom een les met volwassenen en kinderen

Weer starten met trainen/opnieuw instromen

Vanaf januari zullen wij zoveel mogelijk de lessen naar niveau indelen en kunnen starters (ook degenen die een tijdje niet meer zijn geweest) beginnen/instromen op de woensdag (9:00 uur), zaterdag (8:00 uur) en zondag (9:00 uur)


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page