top of page

INS AND OUTS SPORT / VOEDING

“A body can stand most anything. It’s your mind you have to convince.”

(Vince Lombardy)

 

 

Ins and Outs sport/voeding is gericht op de vitaliteit van mensen. Dit doen we door te sporten in het prachtige Noordhollands Duinreservaat bij Egmond-Binnen en op het strand, maar ook met het geven van voeding- en lifestyle adviezen.  

 

 

Kernwaarden 

 

holistische benadering

Totale benadering door de fysieke traingen, adviezen over voeding en lifestyle.

 

vrijheid

Vrijheid staat hoog in het vaandel. De vrijheid die je voelt in de natuur, maar ook de vrijheid om deel te nemen wanneer je wilt en op elk niveau.

 

coach gestuurd

"De juiste coach geeft je wat je nodig hebt, niet altijd wat je wilt"

 

 

 

Leonie Grossenbagt studeerde in 1999 af als Sociaal Pedagogische hulpverlener. Na deze studie heeft zij 7 jaar de wereld over gereisd en in diverse landen gewoond en gewerkt. Tijdens deze reizen maakte zij al kennis met wat voeding doet met het lichaam. Door steeds bewuster te eten en meer te bewegen voelde zij zich fitter en energieker. Voor haar was dit de aanzet om zich te laten omscholen.  

 

  • Gewichtsconsulente

  • Medische Basiskennis

  • Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie

  • Masterclass neurotransmitters

  • EFT-therapeut (emotional freedom techniques)

Voor Leonie is de 'middenweg' bewandelen belangrijk. Zowel met sport, voeding als in het leven. "De 'extremen' zijn moeilijk vol te houden."  

 

Bert Goedkoop is opgegroeid in een zeer sportief gezin. Hij maakte zo kennis met een divers aantal sporten en toonde al op jonge leeftijd de interesse in het lesgeven en coachen.

Als volleybalspeler vele malen kampioen van Nederland geweest. Zijn naam is sterk verbonden met het 'Bankras model' waar vanuit het volleybal zoveel bekendheid heeft verkregen. 

Tijdens zijn interland carrière van meer dan 200 wedstrijden heeft het nationaal team zich ontwikkeld tot het team dat later zoveel olympisch succes zou boeken.

 

  • Coach van clubteams in binnen en buitenland.

  • Bondscoach van dames-, heren- en beachvolleybal selecties.

  • Europees kampioen met het nationaal damesteam.

  • Met de nationaal dames-, heren- en beachvolleybalteams deelgenomen aan meerdere olympische spelen.

 

Naast het coachen van topsport heeft hij ruime ervaring met recreatie sport en het begeleiden van mensen die hun conditie willen verbeteren.

 

bottom of page