top of page

Trailrun 17 januari was een feestje

Bij het wakker worden die bewuste zondag ochtend was het meteen duidelijk. Alles was koud en wit buiten, maar een mooi heldere hemel. Dit beloofde een prachtige dag te worden voor de door ons georganiseerde trailrun in Schoorl. Iedereen verzamelde zich onderaan het klimduin. De groep werd verdeeld in 4 groepen. Een wandel/hardloop 6 km, een hardloop 6 km, een hardloop 14 km en een snelle 14 km. De leeftijden varieerden tussen de 7 en 75 jaar. Na een korte briefing startten we allemaal gelijk. Bovenaan de eerste stijle trap was er al een moment dat we even moesten genieten van het uitzicht. Aan de ene kant het Noord Hollands landschap en aan de andere kant de zee. Zo is er nog een aantal punten geweest waar we bewust zijn gaan stil staan om van de omgeving te genieten. Trailrunning is niet alleen op tijd rennen, maar het gaat vooral om de beleving.

Ondanks de verschillende afstanden kwamen we met niet al te groot tijdsverschil aan onderaan het klimduin. Daar wachtten warme chocolademelk, gezonde eiwit cake-jes en dadels voor het fysieke herstel.

Er werd meteen gevraagd of we dit niet 1x per maand kunnen organiseren. Nee helaas niet, het moet wel speciaal blijven. Zoals het er nu naar uitziet komt er wel een zomereditie. Ook zullen we dan weer in groepen bij elkaar blijven omdat het samen rennen elkaar stimuleert, maar je ook weer samen kan genieten.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page