top of page

'strak de zomer in' vanaf vandaag van start

Onze plannen voor de komende week:

Een conditie-/krachttest. Deze zal worden uitgevoerd op dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en zaterdag- en zondagochtend. Om een beginstand te hebben is het noodzakelijk deze week (2-8 maart) ergens aan te sluiten.

Meten en wegen: Dit zal worden uitgevoerd op dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en zondagochtend.

  • Wegen (body compositionscan)

  • Middelomvang

  • Huidplooimeting

De meet-en weegsessies graag vooraf aan een training of tijdens, maar niet na. Daardoor krijg je foutieve metingen. Dit heeft te maken met de vochtbalans in het lichaam.

De sessie dinsdag 3 maart: Leonie zal om 19:30 uur aanwezig zijn in de zaal.

De sesie donderdag 5 maart: Vanaf 19;00-20:00 uur Boekenstein 104 Heiloo. De interval/looptraining begint deze week om 20:00 uur vanaf Boekenstein.

Vanaf volgende week (12 maart) de interval-/looptraining vanaf het 'Indianendorp' Heiloo. Voor degenen die dit niet kennen: speeltuin als je vanaf het Malenvoort komt. Rotonde driekwart naar Zeeweg richting Egmond en dan tweede afslag rechts.

Waarom een voedingsdagboek van een week?

Het geeft inzicht in je eetgedrag als wel je emotioneel eetgedrag, maar ook in een mogelijk optimistische inschatting in vergelijking met de wereklijkheid. Wat zijn je sterke en zwakke punten?

Dus graag deze week een start met diot voedingsdagboek. Nogmaals: 'de eetmeter' van het voedingscentrum, of de app: myfitnesspal. Voordeel van de laatste is dat de mogelijkheden qua producten veel groter zijn dan de eetmeter. Tevens is het mogelijk je beweging bij te houden, waardoor deze nog een beter beeld creeert.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven maar wel wilt deelnemen dan hoor ik het graag.


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page